top of page

             Boek Nu     Huur een auto / luchthaven transport     Sotogrande    Appartementen                                 lange termijn huur     Het team    Contact

SOTOGRANDE 

 Sotogrande: een verborgen paradijs waar elkeen naar verlangt...

De Bestemming

 

 

Sotogrande is dat kleine stukje paradijs in het uiterste zuiden van Spanje waar iedereen van droomt.  Woorden zijn er te kort  om de schoonheid van Sotogrande te beschrijven.  Zee, zon,  strand, bergen, een actieve- of ontspannende vakantie? Sotogrande heeft dit alles te bieden!

 

Oorspronkelijk opgericht in 1962 door de families Zobel en McMiking.

 Joseph McMiking had een specifieke visie op hoe het leven geleefd moet worden,  deze visie komt duidelijk tot uiting door de particuliere residentiële ontwikkeling die hij creëerde in Sotogrande.

 

Bent U op zoek  naar een meer actieve of avontuurlijke vakantie dan kunnen wij U een grote verscheidenheid aan activiteiten aanbieden, van golf tot tennis, en voor diegenen die op zoek zijn naar dat beetje extra adrenaline is er ook polo of jetski.

Is een avontuurlijke vakantie  niet echt wat U zoekt, geen zorgen,  Sotogrande is ook de ultieme plek voor een ontspannen en sfeervolle vakantie!  

 

Eindeloze stranden, bars en restaurants , genieten van een polowedsstrijd of gewoon relaxen op uw eigen terras in uw exclusief vakantiehuis zijn de perfecte plaatsen om volledig te ontstressen en te genieten van een ontspannen vakantie. Sotogrande biedt een uitzonderlijke manier van leven voor elk type reisgezelschap: families, koppels of vrienden…  Sotogrande maakt het dat extra beetje bijzonder voor een onvergetelijke vakantie .

De Geschiedenis

photo 5.JPG
photo 4.JPG
photo 3.JPG
photo 1.JPG
photo 2.JPG
77.JPG
74.JPG
75.JPG
73.JPG
72.JPG
61.JPG
64.JPG
60.JPG
58.JPG
59.JPG
47.JPG
39.JPG
37.JPG
33.JPG
21.JPG
4.JPG
1.JPG
6.JPG
bottom of page